Onze kappers en haarstylisten in Eindhoven

Maak direct online een afspraak

Ons kappersteam bestaat uit gedreven en ervaren kappers en haarstylisten die altijd net een stapje extra zetten. Zo bezoeken wij regelmatig diverse seminars en workshops om van de laatste technieken op de hoogte te zijn en blijven. Bij De Haarsalon bij Danielle bent u dus altijd verzekerd van een haarstylist die op de hoogte is van de laatste trends en die u goed over uw haar kan adviseren.

Contact

Het team van onze haarsalon

Haarstylist Danielle Spaan

Danielle Spaan

Het team van De Haarsalon bij Danielle aansturen is iedere dag een uitdaging. Het mooiste vind ik het als klanten zich overgeven aan de deskundigheid van ons team. Mijn wens is dat iedereen met een stralende lach de deur uit gaat.

Topstylist Danielle Thijssen

Danielle Thijssen

Als topstylist bij De Haarsalon bij Danielle kan ik tijdens mijn werk mijn creativiteit met mijn klanten delen; dit vind ik ontzettend leuk. Mijn specialiteit is het toepassen van verschillende folietechnieken. Ik zorg ervoor dat we voor elke klant de coupe creëren die perfect bij de persoon past.

Kapster Willemien

Willemien

Het kappersvak is voor mij al 30 jaar het creatief en persoonlijk bezig zijn met een klant. Het is heerlijk als iemand blijer en zelfverzekerder is na een behandeling en dat ik dat samen met ons team kan doen is geweldig. Elke dag is anders en uitdagend en daarom ga ik met plezier naar de salon.

Kapper Kevin

Kevin

Waarom ik het kappersvak zo leuk vind?
De nieuwste technieken, een compleet andere look geven, de tevreden klanten, de gezellige babbel en het ontzettend leuke team natuurlijk! Ik werk sinds 2018 met veel plezier bij De Haarsalon by Danielle en hoop hier nog vele jaren te kunnen werken.