Lees hier de laatste blog van De Haarsalon bij Danielle uit Eindhoven

 • Meisje blaast sneeuw uit haar handschoenen Zo krijg je meer haarvolume tijdens de koude maanden
  31/12/2019
  Zo krijg je meer haarvolume tijdens de koude maanden

  De wintertijd is weer aangebroken en je haar wil maar niet goed zitten. De kou, de regen en de droge lucht van de centrale verwarming kunnen allemaal zorgen voor futloos, droog of juist vet haar. Toch wil je natuurlijk ook tijdens de winter dat je haar er vol en gezond uitziet, niet alleen voor een kerstborrel of een nieuwjaarsfeest, maar ook gewoon voor alledag. Maar hoe komt het nou eigenlijk dat je haar als het koud is zo flut en flauw wordt en hoe krijg je weer volume in je haar? Hier leggen we het je uit!

  Lees meer
 • Last van pluis? Herstel je haar met een bond treatment
  06/11/2019
  Last van pluis? Herstel je haar met een bond treatment

  Wil je met prachtig gekleurd, pluisvrij haar op vakantie? Of is het na de vakantie tijd voor een nieuw kleurtje? Een bond treatment is de perfecte oplossing om je haar bij het kleuren te beschermen en langdurig gezond te houden. Vraag je je af of zo’n behandeling het geld echt waard is? Lees verder om de diverse voordelen van bond treatments te ontdekken.

  Lees meer
 • De mooiste bobkapsels knippen
  02/09/2019
  De mooiste bobkapsels knippen

  De zomer is het perfecte seizoen voor een nieuw, korter kapsel. Weg met die uitgedroogde punten! Laat je een bobkapsel knippen, dan geniet je van de wind en de zon op je nek en loop je er trendy bij, thuis en op vakantie. Twijfel je nog of je de schaar in je lange lokken wil zetten? Lees snel verder en ontdek wat de mogelijkheden en voordelen van een bobkapsel zijn.

  Lees meer