De mooiste bobkapsels knippen

De zomer is het perfecte seizoen voor een nieuw, korter kapsel. Weg met die uitgedroogde punten! Laat je een bobkapsel knippen, dan geniet je van de wind en de zon op je nek en loop je er trendy bij, thuis en op vakantie. Twijfel je nog of je de schaar in je lange lokken wil zetten? Lees snel verder en ontdek wat de mogelijkheden en voordelen van een bobkapsel zijn.

Voor wie is een bob geschikt?


Een betere vraag is eigenlijk: voor wie niet? Er is namelijk zo ontzettend veel variatie mogelijk, dat er voor vrijwel iedereen wel een passend bobkapsel bestaat. Alleen als je een permanent hebt of haar dat van nature zeer sterk krult, kun je beter niet kiezen voor een bob. De haarstylisten van De Haarsalon bij Danielle in Eindhoven vertellen je graag welke bob jouw het mooiste zal staan.

Een bob is een veelzijdig kapsel dat zowel heel stoer en sportief als chic en vrouwelijk kan zijn. Veel celebrities gingen je dan ook al voor en hebben vaarwel gezegd tegen hun lange haar. Dit zijn de diverse voordelen van een bobkapsel:


  • Voor bijna iedereen is er wel een flatterend bobkapsel
  • Een bob is makkelijk te onderhouden
  • Een bobkapsel is lekker fris in de zomer
  • Je kunt je haar op verschillende manieren stylen; een lange bob kun je zelfs in een staartje dragen
  • Een bob is ontzettend trendy, maar zal niet snel uit de mode gaan

Wat zijn de mogelijkheden voor bobkapsels?

Lang of kort, krullen of stijl, met of zonder pony, symmetrisch of schuin... De mogelijkheden zijn eindeloos! De klassieke bob werd op kaaklengte geknipt, maar tegenwoordig wordt elke haarlengte tussen de schouder en de oorlel tot een bobkapsel gerekend.

Is het voor jou een te grote stap om al je lange haar in een keer af te knippen, kies dan voor een bob op schouderlengte. Of ga juist voor een vlotte korte bob en probeer verschillende stijlen uit terwijl je haar groeit! Deze zomer zijn vooral asymmetrische bobs erg hip. Hierbij wordt de zijkant schuin geknipt.

Wil je advies over welke bobkapsels het beste bij jouw haar en gezicht passen? Kom dan snel langs bij De Haarsalon bij Danielle in Eindhoven. Onze haarstylisten staan klaar om je perfecte bobkapsel te knippen!