Last van pluis? Herstel je haar met een bond treatment

Wil je met prachtig gekleurd, pluisvrij haar op vakantie? Of is het na de vakantie tijd voor een nieuw kleurtje? Een bond treatment is de perfecte oplossing om je haar bij het kleuren te beschermen en langdurig gezond te houden. Vraag je je af of zo’n behandeling het geld echt waard is? Lees verder om de diverse voordelen van bond treatments te ontdekken.

Wat is een bond treatment?

Een bond treatment is een haarbehandeling die je haar tijdens en na het kleuren of blonderen beschermt tegen beschadiging door de verbindingen die van nature in je haar aanwezig zijn te herstellen. Het werkzame stofje in de bond treatment is maleic zuur. Dit zorgt ervoor dat de sterke verbindingen in je haar (de zwavelbruggen) tijdens het kleuren niet verzwakken of zelfs breken. Ook zorgt het ervoor dat de zwakke verbindingen in je haar (de zoutbruggen) zich kunnen herstellen, door ionen te verwijderen.

Dit klinkt misschien allemaal erg technisch, maar het resultaat is simpel: je hebt prachtig gekleurd haar, maar minder last van pluis of gespleten punten! De behandeling is perfect als aanvulling bij het kleuren of blonderen van je haar, maar kan ook beschadiging door krullen of steilen voorkomen.

Hoe gaat deze haarbehandeling in z’n werk?
De Haarsalon bij Danielle in Eindhoven maakt voor de bond treatment gebruik van de Bond Ultim8-producten van het merk Matrix. Dit unieke product zorgt ervoor dat je haar langdurig gezond blijft. In drie stappen wordt je haar ermee beschermd, tijdens en na het kleuren.

De eerste stap van de Bond-treatment wordt hiervoor aan de kleuring toegevoegd. Deze beschermt de natuurlijke verbindingen in je haar. De tweede stap bestaat uit een pre-shampoo bij het uitspoelen van de haarverf om de structuur van de haarvezels te herstellen. Tenslotte kun je de derde stap zelf thuis uitvoeren. Dit is namelijk een conditioner die je wekelijks gebruikt om de verzorgende effecten van deze behandeling te handhaven.

Wil jij ook prachtig glanzend, gezond haar? Maak dan nu een afspraak voor een kleuring met bond treatment bij De Haarsalon bij Danielle in Eindhoven