Abonnement van uw kapsalon in Eindhoven

Contact opnemen

Naast een kappersbezoek zoals u dat van ons gewend bent, kunt u bij De Haarsalon bij Danielle nu ook een abonnement afsluiten en onbeperkt uw haar laten knippen en/of kleuren voor een vast bedrag per maand. Kiest u voor wassen en knippen? Of gaat u ook voor een kleurtje? Bekijk de mogelijkheden.

Onze abonnementen

Onbeperkt genieten en er altijd verzorgd uitzien? Dat kan bij De Haarsalon bij Danielle. Vraag vrijblijvend naar de kappersabonnementen voor slimme consumenten die er altijd verzorgd uit willen zien, het hele jaar door.  Kortom, gewoon genieten.

  • Wassen en knippen. Uw haar blijft in model en gespleten punten zijn voorgoed verleden tijd met dit abonnement. Laat uw haar zo vaak bijknippen als u wil.
  • Kleuren. Zo heeft u nooit last van uitgroei! Bij een kleurabonnement bepaalt u samen met uw stylist het type kleuring: spoeling of permanente kleur, mono- of duokleur.
  • Knippen en kleuren. U kunt natuurlijk ook een abonnement kiezen voor zowel knippen als kleuren. Zo weet u zeker dat uw haar altijd goed zit.
  • Wassen en föhnen of watergolven. Bent u tevreden met uw haarkleur en lengte? Dan kunt u kiezen voor dit abonnement. U kunt altijd langskomen bij onze salon in Eindhoven om uw haar te laten wassen en föhnen of watergolven.
Mannenkapsel

Wassen & knippen

Lowlights plaatsen

Kleuren 

Haarkleuren kind

Knippen/Kleuren 

Haar föhnen

Wassen, föhnen of watergolven

Voorwaarden en werkwijze

De minimale looptijd van uw abonnement is 12 maanden en deze loopt door tot wederopzegging met een opzegtermijn van 1 maand. De frequentie van kappersbezoeken is voor een regulier abonnement 1 keer per maand. Voor een Heren knip abonnement met een frequentie van 4 keer per maand geld vanaf 01-01-2020 een tarief van € 35,- en een frequentie van 2 x per maand € 25,-